Girly Tumblr Themes
interest in.
kucing UiTM.

UiTM bukan sahaja melahirkan penuntut2 yang berwibawa, kucing2 pun banyak ada disekeliling kita :0 menarik bukan.

bagi sesiapa yg minat kucing mcm aku, aku sampai beli makanan dorang kt TESCO SRI ISKANDAR. haha. aku kecian tgk dorang yang x terurus tu.

ni ada beberapa ekor yg aku tangkap gambar dorang. posing2 teruja. LOL.

*ni kucing kucing dekat area bilik aku. dorang adik beradik. cun bukan? huhu

* ni kucing juling dekat DM IM. kecian dia comot comot. yg belakang tu nak jugak masuk gmbr. hihi 

* ni kucing kt DM jugak. dia seronok boyfie aku main tengkuk dia. LOL.

* ini kucing aku jumpa masa sem 1 with my boyfie. huhu. cun kan.

* ni anak kucing dekat kekwa 1.

and at last, aku and boyfie ada jumpa sekor kucing dekat tapak pasar malam tu. manja gila. aku kasi makan. makan gila rakus. *nmpk lapar sangat. kecian gila

* xsengaja aku ambil gmbr dia. nmpk sangat xready. huhu

attending my sister’s wedding. huhu. i lari tema. my mom pakai baju baru :p

attending my sister’s wedding. huhu. i lari tema. my mom pakai baju baru :p

my girlfriends <3

rindu sangat kat my girlfriends especially kat mrsm lenggong dlu. n of course masa cuti2 mcm ni teringat member2 yang rapat dekat sri iskandar especially my classmate, om1142c :)

MRSM LENGGONG:

MY EX ROOMMATES:

FARAH, IFFAH, MOLLY :)

FAHANA, ZATY, PAM :)

JEM :)

MY EX CLASSMATES:

syira :)

feeq :)

LUTFIA :) *4 dari kanan.

MY EX BATCH MATES :) hihi

azlin :)

miezah :)

arafah :)

and of course my trusted best friends in the world :)

malin and ewa :)

UiTM SRI ISKANDAR:

adila :)

aina :)

kimah :) *with our keyboarding lecturer, mr syazwan yg segak lagi bergaya. huhu

farah :)

leen :) *in the middle.

football.

PERAK vs Sabah. who will win tonight?

final examination target!

insyallah kalau ada rezeki apa yg telah di target menjadi kenyataan. insyallah amin :)

bel260 (english) —> (a-) cemerlang [3.67]

ctu151 (agama) —> (a-) cemerlang [3.67]

omt172 (typing) —> (a) cemerlang [4.00]

bbm110 (b.melayu) —> (b+) kepujian [3.33]

omt115 (bisnes) —> (a-) cemerlang [3.67]

hsk(tarian) —> (a+) cemerlang [4.00]

omt182 (office) —> ??? [belom target sebab tak tgk carry mark lagi. hehe]

haa, takut. result klua 27april ni. macam mana ni. xleh nak tidoq dah ni. adoii. berdebar2.

anyway, wish me luck for the final result. insyallah.

goodluck akmal hilmi ;)

sedih owh vid ni. lahai lahai.

haha. scary but cute!

LOL.

LOL.

perfect&#160;!

perfect !

just nice. nak satu.

just nice. nak satu.